Hem
logo_purple_green_rgb-01

Bli en del av något mindre

En bläckfisk är ett djur med tre hjärtan och många armar. Den har blivit en symbol för hur vi vill jobba och vara. Vi bryr oss om mer än våra kunder och vårt arbete. Vi bryr oss om verkligheten utanför kontorets väggar och om alla oss som finns innanför dem. 

Och eftersom våra väggar är ganska små blir din plats på Octopi Bay desto större. Här blir du nämligen en del av något mindre. En del av vårt lilla gäng. Och det tycker vi är stort.

  Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Google Privacy Policy och  Terms of Service.

  Octopi Bays värdeord

  Passion

  Vi strävar efter att alltid skapa en positiv miljö där alla känner sig sedda och hörda. Vi arbetar med en stark känsla av engagemang och entusiasm i allt vi gör. Vi tror på transparens och ärlighet för goda samarbeten.

  Omtanke

  Vi går alltid in med omtänksamhet i våra uppdrag och mötet med våra kollegor. Omtanke inspirerar oss till att göra det där lilla extra och skapa förändring i världen omkring oss.

  Lekfullhet

  Vi uppmuntrar nytänkande och inspirerar till glädje och kreativitet i allt vi gör. Vi främjar en arbetsmiljö där våra medarbetare får experimentera, utforma och prova nya idéer.

  © All Rights Reserved.